Confidenţialitate

Vă mulţumim pentru că vizitaţi acest site al companiei Max Millian Invest SRL. Păstrarea confidenţialităţii datelor personale ale clienţilor noştri este foarte importantă pentru noi, constituind şi o dovadă de apreciere a încrederii pe care ne-aţi acordat-o devenind clienţii nostri. Pentru a putea veni în întampinarea nevoilor dumneavoastră cu produse şi servicii specifice şi inovatoare, trebuie să înregistrăm, păstrăm şi să utilizăm anumite informaţii personale despre clienţii nostri. Dar, intenţia noastră este să tratăm informaţiile personale pe care ni le furnizaţi cu maximă grijă şi respect, conform criteriilor prezentate mai jos.

1. Date de contact

2. Generalităţi

3. Ce informaţii colectăm de la dumneavoastră?

4. Cum şi când este folosită informaţia?

5. Cum protejăm noi informaţia colectată de la dumneavoastră?

6. Cine are acces la informaţia colectată de la dumneavoastră?

7. Cum putem corecta erorile din datele colectate de la dumneavoastră?

8. Partajarea informaţiilor către terţi

 

1. Date de contact

Această aplicaţie online, Labyrinth.ro,  este administrată de SC Max Millian Invest SRL, companie românească, ce poate fi contactată la adresa: Str. Muzeul Zambaccian Nr.9, Sector 1, cod postal 011871, Bucureşti, Romania, telefon +40742.13.00.14, Nr. Înreg. Reg. Com. J40/8083/2010, CUI RO 27313204, Nr. de înregistrare în registrul de evidenta a prelucrării datelor cu caracter personal: 16572/07.09.2010.

înapoi la întrebări

2. Generalităţi

Vă asigurăm că luăm toate măsurile necesare pentru ca vizita dumneavoastră în site-ul nostru să fie cât mai plăcută şi fără consecinţe pe care nu le anticipati.

Pentru orice întrebare sau nedumerire în privinţa termenilor utilizaţi mai jos sau asupra oricăror alte probleme legate de modul în care noi înţelegem să păstrăm confidenţialitatea datelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la următoarea adresăde e-mail: office@labyrinth.ro

Întregul conţinut al site-ului Labyrinth.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Orice comentarii sau întrebări referitoare la compania noastră sunt binevenite.

înapoi la întrebări

3. Ce informaţii colectăm de la dumneavoastră?

Labyrinth.ro colectează informaţii de la utilizatorii săi prin urmatoarele modalităţi:

- direct de la utilizator, din rapoartele traficului înregistrat de server-ul(ele) care găzduieşte aplicaţia web Labyrinth.ro

- prin intermediul cookieur-ilor.

 

Informaţie furnizată direct de utilizator:

Atunci când vă creaţi un cont de utilizator sau doar vă abonaţi la serviciul de newsletter Labyrinth.ro, vă putem întreba care este numele dumneavoastră, care este adresa dumneavoastrăde e-mail şi vă putem cere alte informaţii personale. Este important ca datele furnizate de dumneavoastră să fie valide, astfel încât să evităm neplăcerile cauzate de efectuarea plaţilor către dumneavoastră la o adresă eventual greşită.

 

Informaţie din raportul de trafic al serverului:

Atunci când vizitaţi un site web, dezvăluiţi anumite informaţii despre dumneavoastră, ca de exemplu: adresa dumneavoastră IP, ora vizitei, locul de unde aţi intrat în site-urile noastre. Labyrinth.ro, ca şi alţi operatori, înregistrează aceste informaţii.

 

Prin intermediul site-ului nostru, nu vor fi solicitate şi nici divulgate date privind originea rasială sau etnică, convingerile politice, religioase, filozofice sau de natura similara, de apartanenţă sindicală sau date cu caracter personal privind starea de sănătate sau viaţa sexuală.

înapoi la întrebări

4. Cum şi când este folosită informaţia?

Labyrinth.ro foloseşte informaţia colectată de la dumneavoastră în mai multe feluri, în funcţie de tipul de informaţie colectata:

- în cazul în care sunteţi abonat la newsletter-ul Labyrinth.ro, vom folosi informaţiile furnizate de dumneavoastră pentru a vă putea transmite pachetele de informări;

- în cazul în care comandaţi servicii (pachete de jocuri) de pe site-ul nostrusi sunteţi unul dintre câstigatorii unuia dintre concursurile desfăşurate pe site, vom utiliza informaţiile furnizate de dumneavoastră pentru a vă putea transmite premiile câştigate.

înapoi la întrebări

5. Cum protejăm noi informaţia colectată de la dumneavoastră?

Confidenţialitatea şi protecţia informaţiilor colectate de la dumneavoastră sunt de o importanţa vitală pentru noi. Labyrinth.ro nu oferă informaţia colectată unor terţi fără consimţământul dumneavoastră expres si prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noştri, pe care o vom oferi către terţi parteneri, reţele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar ca ansamblu de date şi nu include nici o informaţie identificabilă personal despre nici un utilizator individual.

Accesul dumneavoastră la anumite servicii şi informaţii din cadrul site-ului este protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvaluiţi nimănui această parolă. Labyrinth.ro nu vă va cere niciodată parola conturilor dumneavoastră în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim deci,să nu dezvăluiţi această parolă peroanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiţi să apăsaţi "log off" / "sign out" din contul dumneavoastră la sfârşitul fiecărei sesiuni de utilizare a contului dumneavoastră de pe Labyrinth.ro. Vă sfătuim de asemenea să închideţi fereastra browser-ului în care aţi lucrat la sfârşitul navigării dumneavoastră în aplicaţia web Labyrinth.ro

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informaţiile dumneavoastră personale sau la corespondenţa dumneavoastră atunci când lucraţi într-o reţea de computere aflată într-un loc public (ex: in cafenelele internet).

Din păcate, nici o transmisie de date prin intemediul internet-ului nu poate fi garantatăa fi 100% sigură. În consecinţă, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informaţia personală, Labyrinth.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informaţiilor transmise de dumneavoastră către noi, către şi de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm aşadar că orice informaţie trimisă către noi se va face pe propriu dumneavoastră risc.

În momentul în care noi primim informaţiile transmise de dumneavoastră, vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

înapoi la întrebări

6 Cine are acces la informaţia colectată de la dumneavoastră?

Prin excepţie de la cazurile expuse mai sus, Labyrinth.ro nu va dezvalui nici un fel de informaţie identificabilă personal despre utilizatorii săi către terţe părţi fără a primi mai întâi consimţământul expres al utilizatorilor în această privinţă.

În acelaşi timp însă, Labyrinth.ro poate dezvălui informaţii identificabile personal atunci când legea prevede expres acest lucru sau când acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor şi intereselor Labyrinth.ro.

În concluzie, atunci când accesaţi site-ul Labyrinth.ro şi sunteţi rugat să ne dezvăluiţi informaţii despre dumneavoastră, veţi dezvălui aceste informaţii doar site-ului Labyrinth.ro, cu excepţia cazului când serviciul sau informaţia respectivă este oferită în parteneriat cu un alt site sau serviciu.

De fiecare dată însă când un astfel de serviciu este furnizat în parteneriat cu un alt site, veti fi informat asupra acestui lucru.

înapoi la întrebări

7. Cum putem corecta erorile din datele colectate de la dumneavoastră?

Dacă vă creaţi un cont pe Labyrinth.ro, vă putem trimite un e-mail de confirmare prin care să vă oferim detaliile noului dumneavoastră cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-aţi furnizat-o şi va descrie modalităţile prin care dumneavoastră puteţi modifica sau şterge datele contului pe care tocmai l-aţi creat. Vă sfătuim să păstraţi acest e-mail de confirmare, mai ales că acesta conţine şi informaţii care vă pot fi utile atunci când apar probleme în accesarea website-ului nostru.

înapoi la întrebări

8. Partajarea informaţiilor către terţi

Siteul Labyrinth.ro poate folosi serviciile unor companii de advertising pentru stabilirea ţintelor publicitare şi sustinerea de campanii publicitare şi alte mesaje specifice activităţii de marketing. Pentru aceasta, aceste companii pot colecta date anonime prin intermediul cookieur-ilor. În măsura în care acest lucru se va întâmpla, Labyrinth.ro va include în acordul său de confidenţialitate link-uri către acordurile de confidenţialitate ale reţelelor de advertising partenere.

Acest website foloseşte Google Analytics, un site de date analitice oferite de Google Inc. Pentru vizualizarea Google Analytics “Terms of Service”, vă rugăm să accesaţi http://www.google.com/analytics/tos.html.

înapoi la întrebări

 

Vă mulţumim,

Echipa Labyrinth.ro


Joacă-te şi tu Labyrinth.ro cu numai 1 € / joc Cumpără pachetele de joc:
5 credite

5

Cumpără
10 credite

10

Cumpără
20 credite

20

Cumpără
30 credite

30

Cumpără
Părerea ta este foarte importantă pentru noi!
Trimite-ne sugestiile tale şi vom ţine cont de ele în evoluţia noastră viitoare.