F.A.Q.

Principalele întrebări legate de jocul Labyrinth.ro îşi găsesc răspunsul aici.

Orice întrebare suplimentară ai, te rugăm să o menţionezi în secţiunea “Feedback”, iar noi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.


1. Ce este Labyrinth.ro?

2. Pot câştiga bani jucând pe Labyrinth.ro?

3. Refacerea unui labirint costă suplimentar?

4. Cum se plătesc premiile?

5. Cât costă intrarea în joc?

6. Cum se face plata pachetelor de joc?

7. Cum se desfăşoară jocul Labyrinth.ro?

8. De ce este atractiv jocul Labyrinth.ro?

9. Labyrinth.ro este joc de noroc?

10. Cine sunt principalii competitori ai jocului?

11. Care este diferenţa dintre Labyrinth.ro şi competitorii săi?

12. Cine este autorul jocului?

13. Cum ne-a venit ideia acestui joc?

 

 

1. Ce este Labyrinth.ro?

Labyrinth.ro este un joc-concurs ce testează abilităţile fiecărui concurent şi care acordă premii în bani câştigătorilor ce reuşesc să parcurgă labirintul în cel mai scurt timp.

Labyrinth.ro pune în valoare abilităţile intelectuale, orientarea în spaţiu şi dexteritatea concurenţilor şi oferă premii de 100 ori sau chiar de 1.000 ori mai mari decât taxa de participare.

înapoi la întrebări


2. Poţi câştiga bani jucând pe Labyrinth.ro?

DA!

Ocazional pot fi acordate şi premii în obiecte sponsorizate de diverşi parteneri.

înapoi la întrebări


3. Refacerea unui labirint costă suplimentar?

NU!

Odată plătită taxa de 1 credit pentru accesul la un joc, jocul respectiv poate fi repetat ori de câte ori se dorește și se poate revni asupra lui în orice zi pe întreaga perioadă de funcționare a Turneului.

înapoi la întrebări


4. Cum se plătesc premiile?

Plata premiilor de către Labyrinth.ro va fi făcută pe baza datelor trimise de câştigători, prin una din următoarele variante:

 • transfer bancar;
 • mandat poştal transmis prin Poşta Română, numai în cazul plăţilor efectuate pe teritoriul României şi numai pentru concurenţii care nu au un cont bancar.

Premiile câştigate în bani sunt plătite la finalul Turneului celor "100 de zile" (vezi secţiunea Plata premiilor din Regulamentul de joc).

înapoi la întrebări


5. Cât costă intrarea în joc?

La crearea contului, fiecare user primeşte gratuit câte 3 credite.

Pentru a intra în oricare dintre jocuri, concurenţii trebuie să folosească unul dintre cele 3 credite gratuite primite la deschiderea contului sau să cumpere unul dintre pachetele de joc puse la dispoziţie, achitând ulterior câte un credit pentru accesul la jocul dorit.

1 Credit = 1 Euro

înapoi la întrebări


6. Cum se face plata pachetelor de joc?

 • online, prin card bancar;
 • SMS, numai pentru plăţile efectuate de pe teritoriul României, prin reţelele de telefonie mobila Orange, Vodafone şi Cosmote şi numai pentru anumite pachete de joc. Pachetele de joc pentru care se poate face plata prin SMS vor fi menţionate în momentul alegerii variantei de plată;
 • telefonie fixă, numai pentru plăţile efectuate de pe teritoriul României, prin reţeaua de telefonie fixă Romtelecom, şi numai pentru anumite pachete de joc. Pachetele de joc pentru care se poate face plata prin Romtelecom vor fi menţionate în momentul alegerii variantei de plată;
 • transfer bancar;
 • mandat poştal transmis prin Poşta Română, numai pentru plăţile efectuate de pe teritoriul Romaniei.

înapoi la întrebări


7. Cum se desfăşoară jocul Labyrinth.ro?

 • se desfăşoară pe parcursul a 100 de jocuri, câte unul în fiecare zi.
 • concurenţii pot intra în joc, oricând şi de câte ori doresc, în timpul unei zile.
 • oricare dintre concurenţi se poate întoarce in orice zi de la începerea Turneului, să refacă oricare labirint desfăşurat anterior, în scopul imbunătăţirii punctajului obtinut sau rezolvarii lui retroactive.
 • la finalul Turneului, câştigătorul primeşte un premiu în bani, ce va fi menţionat în cadrul jocului.
 • câştigător va fi desemnat concurentul care:
  • rezolvă toate cele 100 de labirinturi;
  • obţine punctajul cel mai mare prin adunarea punctelor obţinute în urma poziţiei ocupate în clasamentul fiecăruia dintre cele 100 de labirinturi;
 • în funcţie de timpul obţinut în rezolvarea fiecărui labirint, concurentul va ocupa o poziţie în Clasamentul fiecărei zile.
 • în urma locului ocupat în Clasamentul fiecărei zile, concurent va primi un punctaj calculat astfel: Locul I = 22 puncte, Locul II = 18 puncte, Locul III = 14 puncte, Locul IV = 12 puncte, Locul V = 10 puncte, Locul VI = 8 puncte, Locul VII = 6 puncte, Locul VIII = 5 puncte, Locul IX = 3 puncte, Locul X = 2 puncte, de la locul XI în sus = 1 punct.
 • suma punctelor acumulate pentru fiecare dintre cele 100 de labirinturi va reprezenta cel de-al doilea criteriu de departajare al câştigătorului, în situaţia în care sunt mai mulţi concurenţi ce termină de rezolvat toate cele 100 de labirinturi în aceiaşi zi.
 • în urma refacerii labirinturilor sau a rezolvării lor retroactive, Clasamentul fiecărui labirint se poate modifica faţă de momentul iniţial al desfăşurării lui, În această situaţie punctajul concurenţilor se va putea modifica, acestia primind punctajul corespunzător noii poziţii ocupate în Clasament;

înapoi la întrebări


8. De ce este atractiv jocul Labyrinth.ro?

 • posibilitatea câştigării de premii în bani cu mult mai mari decât taxa de participare (de 100 ori sau chiar de 1.000 ori mai mare);
 • taxă de participare foarte mică, 1 Euro/joc.
 • are o importantă componentă distractivă şi de relaxare generând totodată o provocare personală puternică în străbaterea traseului labirintului într-un timp cât mai scurt;
 • în fiecare zi avem un nou labirint, deci ... o nouă provocare de rezolvat;
 • schimbări permanente de situații, cu multă adrenalină și cu premii mari acordate la sfârșit;
 • clasamentul se va putea schimba în permanență și nimic nu va fi sigur până nu se încheie Turneul.

înapoi la întrebări


9. Labyrinth.ro este joc de noroc?

Nu, deoarece conform legislaţiei în vigoare “sunt considerate jocuri de noroc jocurile care atribuie caştigurile prin selecţie aleatorie a rezultatelor evenimentelor care fac obiectul jocului”, lucru ce nu poate fi asociat jocului Labyrinth.ro unde câştigătorii sunt aleşi în funcţie de abilităţile lor intelectuale, orientarea în spaţiu şi de dexteritate.

Din acest motiv, Labyrinth.ro este un joc-concurs online cu taxă de participare şi premii.

înapoi la întrebări


10. Cine sunt principalii competitori ai jocului?

Loto (în special 6/69), jocurile bingo, pariurile diverse şi jocurile de noroc.

înapoi la întrebări


11. Care este diferenţa dintre Labyrinth.ro şi competitorii săi?

În cazul Loto 6/49, al jocurilor bingo şi al pariurilor, câştigătorii sunt aleşi aleator, în funcţie de noroc, fără ca ei să contribuie activ şi să îşi poată influenţa obţinerea câştigului.

În cazul Labyrinth.ro jucătorii îşi influenţeză şansa de câştig prin participarea directă la joc, punându-şi în valoarea abilităţile intelectuale, orientarea în spaţiu şi dexteritatea.

înapoi la întrebări


12. Cine este autorul jocului?

Aplicaţia online www.labyrinth.roeste concepută de Bogdan Stroe şi administrată de SC Max Millian Invest SRL, companie românească, cu sediul in Bucureşti.

înapoi la întrebări


13. Cum ne-a venit ideia acestui joc?

A fost pur si simplu o ideie dezvolatată în urma unei exeperienţe hazlii trăite în labirintul natural din parcul Palatului Schonbrunn din Viena/Austria. Fiind într-o mică vacanţă în Viena, printre alte obiective turistice, am vizitat, împreună cu soţia, şi Palatul Schonbrunn. Plimbându-ne prin curtea palatului am ajuns la zona labirintelor, unde am intrat în labirintul natural şi evident m-am rătăcit. Partea foarte distractivă a fost când am ajuns în zona platformei (o terasă înălţată de pe care se vede parcursul labirintului cât şi cei ce încearcă să îl străbată) şi o vedeam pe soţia mea şi alţi câţiva turişti cum se chinuie să găsească ieşirea. De atunci am avut o serie de discuţii pe tema exploatării comerciale a labirintelor oprindu-ne la varianta unui joc-concurs online, folosind astfel posibilităţile internetului de a oferi pasionaţilor de jocuri online un joc cu o grafică foarte atractivă şi prietenoasă având totodata şansa unor câştiguri foarte mari în comparaţie cu taxa de participare.

înapoi la întrebări


Joacă-te şi tu Labyrinth.ro cu numai 1 € / joc Cumpără pachetele de joc:
5 credite

5

Cumpără
10 credite

10

Cumpără
20 credite

20

Cumpără
30 credite

30

Cumpără
Părerea ta este foarte importantă pentru noi!
Trimite-ne sugestiile tale şi vom ţine cont de ele în evoluţia noastră viitoare.