Povestea "Labirintului Indianului Talpă Iute"

Apărut: 17 December 2010

Ştiţi poveştile care se spun despre Indianul Talpă Iute?

Echipa de investigaţii de la Labyrinth.ro a descoperit adevărul acestor poveşti, dar ... ceea ce vă vom relata va fi o poveste cenzurată. Poate când vom fi împreună la o bere vă vom spune şi versiunea întreagă.

Se spune că prin anii 1.673 d.H. în ţinuturile îndepărtate ale actualei Americi într-unul dintre multele triburi de indieni, trăia un indian foarte urât. Era atât de urât, încât nici o femeie din trib nu îl dorea de bărbat şi îl goneau de câte ori se apropia de ele. Vestea celui mai urât indian ajuns la maturitate sexuală s-a răspândit foarte repede la toate triburile din vecinătate.Aşa se face că indianul era pus pe fuga, de dimineaţa până seara, de o gramadă de femei, cea ce l-a ajutat să devină foarte rapid, căpătându-şi numele de “Indianul Talpă Iute”.

Fiind foarte urât şi nedorit de femei, “Indianul Talpă Iute” a fost nevoit să se refugieze în pădure, unde ... pentru a-şi satisface necesităţile de bărbat a început să intindă diverse capcane. Cu ajutorul acestor capcane prindea pe oricine se aventura în pădurea lui şi nu dura mai mult de 5 minute până să îi vină de hac.

Una dintre cele mai eficiente capcane era labirintul pe care îl reliza în mai multe feluri (fie cu liane legate de copacii din pădure, fie din tufişuri replantate, etc.). Această capcană era foarte apreciată de indianul nostru, deoarece el nu se obosea să îşi alerge victima, ci stătea şi o aştepta la ieşirea din labirint.

Cu ajutorul echipei de investigaţii de la Labyrinth.ro, am reuşit să realizăm unul din traseele labirintelor pe care le folosea cu succes Indianul Talpă Iute.

Dacă aveţi curajul să intraţi în acest labirint, vă aşteptam Miercuri 22.12.2010 ora 21,00 ora Bucureştiului (19,00 GMT).

Noi vă spunem că la ieşire nu vă aşteaptă Indianul Talpă Iute, dar ... alte voci spun ca, acest indian nu ar fi murit niciodată, că deşi foarte bătrân încă mai poate şi este foarte doritor şi că odată ce ai intrat în labirint ... nu vei avea de unde să şti pe cine întâlneşti la ieşire.


Joacă-te şi tu Labyrinth.ro cu numai 1 € / joc Cumpără pachetele de joc:
5 credite

5

Cumpără
10 credite

10

Cumpără
20 credite

20

Cumpără
30 credite

30

Cumpără
Părerea ta este foarte importantă pentru noi!
Trimite-ne sugestiile tale şi vom ţine cont de ele în evoluţia noastră viitoare.