Ce înseamnă Labyrinth.ro şi care este scopul lui?

Labyrinth.ro este un joc-concurs online, perfect pentru momentele de oboseală de la birou, când simţi nevoia să te relaxezi, să iei o pauză dar în acelaşi timp să faci ceva distractiv.

Totodată, este perfect pentru cei tineri, deoarece le pune în valoare abilităţile de logică şi dexteritate, fiind un joc-concurs antrenant şi constructiv.

Ca bonus, pe lângă relaxarea pe care ţi-o conferă acest joc, venim în întâmpinarea spiritului tău competitiv şi îţi oferim posibilitatea câştigării unei sume de bani. Astfel că, în tot timpul săptămanii te poţi antrena, îţi poţi depăşi propriile recorduri, pentru ca duminică să fii printre primii 3 câştigători, iar toata distracţia din timpul săptămânii să îţii aducă şi bani.

Cum functionează?

Labyrinth.ro este o alternativă a jocurilor de noroc, unde câştigătorii sunt aleşi aleator, în funcţie de noroc, fără ca ei să contribuie activ şi să îşi poată influenţa obţinerea câştigului.
În cazul Labyrinth.ro jucătorii îşi influentează şansa de câştig prin participarea directă la joc, punându-şi în valoarea abilităţile intelectuale, orientarea în spaţiu şi dexteritatea.

Labyrinth.ro este un concurs distractiv şi relaxant generând totodată o provocare personală puternică în străbaterea traseului labirintului într-un timp cât mai scurt.

Înscrie-te la joc, antrenează-te jucând gratuit de luni până sâmbătă şi câştigă “credite” gratuite de acces la concursul cu premii în bani de Duminică.

Intră în concursul de Duminică, bazează-te pe priceperea ta şi câştigă marele premiu.

Intrarea în concurs se face alegând una dintre următoarele variante:

  • prin utilizarea creditului gratuit câştigate în urma jocurilor zilnice;
  • prin achitarea taxei pentru pachetele de joc.


Important de ştiut:

Valoarea premiilor creşte odată cu creşterea numărului de jucători înscrişi la un joc.

Cu cât numărul de jucători înscrişi este mai mare, cu atât valoarea premiilor acordate va fi mai mare.

Aşadar, invită-ţi prietenii să se joace, antrenaţi-vă, concuraţi împreună şi îţi măreşti şansele de a câştiga o sumă importantă.

Urmăreşte blogul şi vei afla o serie de trips and tricks, vei vedea cum îţi poti îmbunătăţi performanţa şi de asemenea, accesează forumul pentru întrebări şi pentru a intra în dialog cu ceilalţi concurenţi.

Pe data viitoare! :)